Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 24 Noi 2010 | 10855 vizualizari

 

E o mancare satioasa.....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 200 g costita afumata
  • 200 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
  • faina
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 15 - 20 de minute.

Carnita de pui se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, condimente si piper. Se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot la scurs pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se rumenesc pentru cateva minute si costita taiata in bucati.

Cand sunt gata cartofii se scurg de apa,apoi se pun intr-o tavita de cuptor, se toarna putin ulei deasupra si se presara cu sare si boia dulce. Se da tava la cuptorul incins pana cand cartofii sunt complet facuti.

Se servesc cartofii cu cascaval ras deasupra, cu costitele prajite, chiftelute si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]