Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui

de madi_marin in Mancaruri cu carne, 24 Noi 2010 | 10359 vizualizari

 

E o mancare satioasa.....

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 200 g costita afumata
  • 200 g carne tocata de pui
  • 1 ceapa mica
  • condimente pentru carnea de pui
  • verdeata proaspata
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • ulei
  • faina
  • cascaval
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui:

Cartofii se curata, se spala si se taie sferturi. Se pun la fiert pentru 15 - 20 de minute.

Carnita de pui se amesteca cu ceapa si verdeata tocate marunt, condimente si piper. Se formeaza bilute care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins. Se scot la scurs pe hartie absorbanta. In acelasi ulei se rumenesc pentru cateva minute si costita taiata in bucati.

Cand sunt gata cartofii se scurg de apa,apoi se pun intr-o tavita de cuptor, se toarna putin ulei deasupra si se presara cu sare si boia dulce. Se da tava la cuptorul incins pana cand cartofii sunt complet facuti.

Se servesc cartofii cu cascaval ras deasupra, cu costitele prajite, chiftelute si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu costita afumata si chiftelute de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu miere