Cartofi frantuzesti

de Alexandra Elena in Mancaruri de legume, 19 Feb 2013 | 29347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 6 oua fierte
  • 200 g kaizer/sunca
  • 300 g smantana
  • cascaval
  • branza de burduf
  • condimente
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi frantuzesti:

 Spalam cartofii si ii fierbem pe jumatate. II curatam si ii taiem felii subtiri. Ungem un vas termorezistent cu unt, punem un strat de cartofi,ii condimentam cu sare, piper, rozmarin... unul de oua si sunca, smantana, apoi cascaval si branza. Procedam tot asa pana la epuizarea ingredientelor, ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Bagam cartofii in cuptorul preincalzit, la 180 de  grade, pana cand se rumenesc, aproximativ 20 de minute,

Inainte sa-i scoatem se poate adauga cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

silvi0ara 1

20.02.2013, 12:08

Bun,bun.

Rocsi 1

20.02.2013, 14:37

Buni !

maria89 1

12.04.2014, 20:55

bun,bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi franțuzești înnobilați cu bacon