Cartofi cu maioneza

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 18 Iul 2011 | 3808 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3cartofi
  • 1 morcov
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper alb
  • maioneaza
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu maioneza:

Cartofii impreuna cu morcovul ii punem la fiert.

Intre timp preparam maioneza,daca nu se poate pune si din comert,dar dupa cum v-am mai spus mie nu-mi place cea din comert asa ca fac.

Dupa ce cartofii si morcovul s-au fiert ii lasam sa se raceasca apoi ii curatam.

O data curatate legumele le taiem cuburi si le punem intr-un vas.

Patrunjelul il spalam si il taiem marunt apoi il punem peste legume.Punem si maioneza impreuna cu sarea si piperul ,apoi amestecam.

Cam asta-i tot pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi pai