Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit

de Bucataras in Mancaruri de post, 19 Mar 2013 | 12229 vizualizari

 

O reteta de post foarte gustoasa, preparata cu maioneza Inedit

 

INGREDIENTE

  •  maioneza Inedit de post
  • 5-6 catei de usturoi
  • 5-6 cartofi
  • sare
  • boia
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit:

 Spalam cartofii si-i punem la fiert cu tot cu coaja, intregi.

Cit timp fierb cartofii, curatam usturoiul si-l zdrobim intr-un mojar.

Amestecam usturoiul zdrobit cu maioneza Inedit.

Cind cartofii sint aproape fierti ii scoatem si-i lasam putin la racit.

Intre timp punem intr-un bol sare, amestec de boia iute si dulce si putin ulei de masline, dupa care omogenizam.

Ungem o tava cu ulei, apoi taiem rondele cartofii si-i punem in ea.

Cu ajutorul unei pensule ungem cartofii cu uleiul asezonat.

Dam la cuptorul incins la 180 de grade citeva minute pina se rumenesc.

Scoatem pe o farfurie cartofii din tava si punem peste ei sosul alioli.

Presaram peste ei putin patrunjel taiat marunt si ardei capia rosu!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos alioli din maioneza Inedit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de cartofi cu sos de ardei capia, la tuci