Cartofi cu gorgonzola

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 26 Noi 2010 | 6829 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi medii
  • 100 g gorgonzola
  • 100 g unt
  • rozmarin
  • cimbrisor
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu gorgonzola:

Pentru inceput fierbem cartofii in coaja pe jumatate – trebuie sa fie inca tari. Ii curatam de coaja, ii taiem felii si in punem intr-un vas termorezistent. Pe fiecare felie de cartof punem cubulete de unt si cimbrisor, printre ele presaram rozmarin tocat marunt. Saram, piperam cartofii, apoi ii dam la cuptor, la 200°C. Cand incep sa se rumeneasca punem gorgonzola si mai dam la cuptor pentru inca 3 minute. Cartofii ii servim calzi, ca o garnitura langa o friptura.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de fasole cu cartofi