By Merişor. O mâncare consistentă foarte bună, ce poate fi servită ca atare sau ca garnitură. Se şi prepară repejor, deci o voi repeta!
Se curăţă cartofii, se taie în 4 şi se pun la fiert în apă cu sare pentru 15-20 de minute. Se scurg de apă şi se lasă să se răcească puţin.
Preîncălzim cuptorul la 200 de grade. Se ia o tavă ceramică şi se unge cu unt sau ulei.
Se bat ouăle cu un praf de sare şi piper măcinat, apoi se adaugă smântână şi jumătate din mărarul tocat. Cealaltă jumătate se amestecă cu brânza telemea dată pe răzătoarea mare şi cu ceapa tăiată felii.
Se amestecă cartofii cu brânza cu mărar şi se aşează în tavă. Peste ei se toarnă ouăle bătute, iar deasupra se presară mozarella. Se dau la cuptor pentru aprox. 20 de minute până încep să se rumeneasca frumos!
Poftă bună!
1
puteţi înlocui ceapa verde cu usturoi verde sau să o eliminaţi dacă nu va place!