Dovlecel pane

de pity19 in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2014 | 3242 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 4 lg faina alba de grau
  • 4 lg pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul bine , curatam de coaja , taiem capetele , apoi taiem feliute rotunde subtiri , punem feliile intr-o farfurie , condimentam cu sare si piper , lasam 10 minute ;

Punem o tigaie cu ulei la incins ;

Batem doua oua cu putina sare , dam fiecare feliuta de dovlecel prin faina , ou , pesmet , dupa care dam in tigaia incinsa cu ulei ;

Lasam sa se rumeneasca bine pe ambele parti , continuam tot asa pana terminam de prajit fiecare felie .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Rocsi 1

09.04.2014, 10:44

Pushaa 1

09.04.2014, 11:10

deyutzky 1

09.04.2014, 13:13

like

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschete delicioase