Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot

de T I M E A in Slow Cooker, 28 Apr 2015 | 13651 vizualizari

 

Nu puteam sa nu incerc si o asa zisa tocanita la noul meu aparat slow cooker Crock-Pot 4.7 l Digital si cum carnea de vitel e cea mai buna in astfel de mancaruri, am pus aparatul la treaba si am avut un rezultat tare bun.

 

INGREDIENTE

  • aprox 400 g carne de vitel ( pentru familii mai numeroase dublati cantitatile)
  • 3 cepe galbene (ale mele sunt mici daca ffolositi ceapa mare e suficenta una maxim doua)
  • 2 cepe rosii (la fel ca si la ceapa alba, eu am ceapa mica de gradina)
  • 1 ardei verde
  • 1 ardei rosu
  • 3 morcovi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita sare
  • un pic de piper
  • verdeturi uscate: oregano, patrunjel si cimbru – cate o jumatate de lingurita din fiecare
  • 1 cana de vin alb sec (aprox 200 ml)
  • 1 cana suc de rosii
  • 4-5 catei mari de usturoi
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si spalam legumele dupa caz.

Taiem ceapa, ardeii si morcovii cubulete mici si le punem in vasul de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot in care am pus putin ulei de masline.

Adaugam condimentele: sarea, piperul, oregano, patrunjel si cimbru si amestecam.

Carnea o taiem cubulete si o punem peste legume.

Adaugam o cana de vin si o cana de suc de rosii si amestecam ingredientele.

Punem capacul, selectam functia de temperatura ‘high’ si timpul de gatire 4:30 (ore).

Inainte cu 20 de minute de terminarea programului adaugam usturoiul pisat si 1 lingurita de boia de ardei dulce.

La final adaugam patrunjel tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot