decurand am ajuns pe acasa in romania si un prieten mia adus carne de vanat am pregatito si a iesit ceva delicios
Taiem carnea bucatele potrivite ,o condimentam adaugam paharul de vin si o lasam la frigider 30 min.
Intre timp curatam dovleceii de coaja ii taiem rondele ,condimentam si ii punem la prajit in ulei incins (atentie uleiul poate sa "sara" cand sunt puse rondelele de dovlecei).
Dupa ce carnea e scoasa de la frigider se pune la prajit intr-o cratita cu tot cu lichidul ce s-a lasat cat a stat la frigider
Cand a scazut un pic lichidul din carne adaugam ceapa verde tocata mai fierbem un pic si adaugam pasta de tomate.
Daca mai e nevoie potrivim gustul cu cu condimente si lasam totul sa fiarba pana se obtine un sos destul de consistent.
La sfarsit adaugam usturoiul tocat fideluta .
Servim alaturi de feliute de dovlecei prajiti calzi.
Va urez pofta buna...