Este un preparat simplu, dar atat de gustos si "sanatos".
Spalam legumele, broccoli si conopida le rupem in buchetele potrivite, morcovii ii curatam de coaja si ii taiem rondele (cu un cutit ondulat - daca avem).
Punem legumele in apa cu sare, la foc potrivit si in momentul in care apa incepe sa fiarba lasam aproximativ 15-20 minute verificand ca legumele sa nu se fiarba prea tare si sa se rupa.
Cand sunt gata fierte le scoatem cu o paleta, le scurgem bine de apa si le pastram intr-un vas cu capac pana in momentul servirii.
Punem punguta cu orez in apa si urmam timpul d efierbere indicat in instructiuni.
Dupa ce s-a fiert, scoate orezul din punguta si il pastram la cald.
In timp ce legumele si orezul fierb, preparam carnea.
O spalam, o batem usor cu ciocanul de carne, condimentam si o asezam pe gratarul incins, uns inainte cu putina slanina.
Rumenim bine pe ambele parti.
Cum montam preparatul:
Punem pe farfurie o bucata de carne, turnam peste ea sos barbecue dupa bunul plac, asezam legumele fierte si cateva linguri de orez. Picuram putin ulei de masline peste ele, asezonam si servim.