Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi

de nadea68 in Porc, 16 Noi 2013 | 6039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de porc
  • 800 g cartofi
  • 3 morcovi
  • condimente pentru carne
  • sare
  • piper
  • unt
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi:

Incepem cu piureul.Curatam si spalam cartofii si morcovul.Taiem bucati mici si punem la fiert.

Cand da in clocot adaugam sare.

Lasam pe foc pana cartofii si morcovul e fiert bine.

Scoatem cartofii si morcovul si-l pisam bine cu lingura.Adaugam lapte si unt.Iar la sfarsit adaugam si un pic de piper dupa gust.Obtinem piure :)

Carnea o spalam o tamponam cu servet de hartie .Presaram cu condiment pentru carne.

Eu am folosit grilul.

Incingem grilul si asezam carnea pe el.Tinem cateva minute pe o parte si pe alta pana e prajita bine.

Servim cu piure de cartofi si morcovi.

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de carne ,preparat si in alt mod(fript,fiert)

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Porc in sos dulce-acrisor