Bun aparatul. Isi face singur treaba. Inspirata de la Merisor reteta.
Legumele se curata si se spala.
Jumatate din legume se taie cuburi, rondele, julien.
Cealalta jumatate se marunteste in robot.
Carnea se taie cuburi potrivite.
Se pune in vasul slow cooker-ului Crock-Pot 3.5 l uleiul si carnea si se presara sare.
Se adauga legumele taiate, se presra condimentele, sare, piper, foile de dafin, jumatate din bulion si se amesteca.
Se adauga legumele tocate la robot, restul de bulion si se amesteca bine.
Se pune apa pana la nivelul legumelor si se introduce vasul in aparat.
Se pune capacul si se pune aparatul pe pozitia "high" pentru 4 ore.
Dupa trecerea timpului se gusta si se potriveste de sare.
Se scoate vasul din aparat si se introduce in cuptor pentri 35-40 minute sa mai scada sosul.
Se serveste cu muraturi sau salata.
Pofta Buna!
1
Se poate presara la final cu patrunjel verde sau marar verde.