Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate

de Catalina L in Mancaruri de legume, 12 Noi 2020 | 2198 vizualizari

 

Ce bunatate aceasta reteta improvizata rapida de facut.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/11/carne-de-porc-cu-broccoli-crema-de.html

 

INGREDIENTE

  • 600 g de carne de porc (pulpa)
  • 200 ml crema de cocos
  • 1 capatana de broccoli
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura de smantana
  • 2 linguri de cascaval ras
  • 20 nuci de caju
  • 10 prune uscate
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate:

Desfaceti capatana de broccoli in buchete si spalati-le.

Fierbeti-le 3-5 minute in apa cu sare.

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul. Sotati-le intr-o tigaie mare in uleiul incalzit.

Taiati carnea bucati si puneti-o la prajit 10 minute cu ceapa si usturoiul.

Puneti prunele fara samburi, taiate in 2 si gatiti impreuna inca 5 minute.

Adaugati buchetele de broccoli scurse si reveniti impreuna.

Varsati crema de cocos, adaugati smantana si 50 ml de apa, amestecati bine si gatiti 5 minute.

Puneti cascavalul ras si nucile de caju, lasati inca 2-3 minute si este gata.

Condimentati dupa gust. O mancare delicioasa si completa .  

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu broccoli, crema de cocos si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Risotto cu sparanghel