Carne de ied cu suc de rosii

de Daniela_ in Mancaruri cu carne, 29 Iun 2011 | 7720 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de ied ,
  • ceapa,
  • cartofi,
  • ardei,
  • ulei  
  • 1 sticla suc de rosii,
  • basilico(busuioc)..
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de ied cu suc de rosii:

Se spala carnea, se pune la fiert. Intre timp se pregateste ceapa taiata marunt, ardeiul, cartofii taiati cuburi. Cand carnea este aproape fiarta, se prajeste ceapa cu ardeiul in ulei ( daca aveti de masline este foarte bun), se adauga carnea se prajeste putin impreuna cu ceapa si ardeiul. Se adauga cartofii si sucul de rosii. Puteti pune un pic de apa. Se pune busuiocul cand este aproape gata .

Este delicoasa. Puteti face o mamaliga sau paste alaturi de ea. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de ied cu suc de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]