Carne de porc tocata cu rulada de omleta

de lili in Mancaruri cu carne, 17 Iul 2011 | 7925 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 kg carne de porc tocata
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 2 lg faina
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

Pentru rulada de omleta:

  • 4 oua
  • un ardei rosu
  • patrunjel
  • sare
  • piper

 

Portii: 7
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc tocata cu rulada de omleta:

 

Carnea tocata o amestecam cu toate ingredientele formand o pasta ca si la chiftelute.

Pentru rulada de omleta procedam astfel: batem ouale bine si adaugam ardeul taiat cubulete mici, patrunjelul, sare,  piper si coacem clatite mici. Acestea le rulam si obtinem ruladele pe care le taiem in trei sau patru parti.

Luam cate un pic de carne tocata, o turtim si adaugam rulada si formam o chiftea.

Le prajim bine in ulei.

Pofta buna!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc tocata cu rulada de omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu carne si cascaval