Carnati haiducesti

de Miha in Mezel de casa, 13 Dec 2009 | 22858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 200 g slanina afumata tocata
  • 25 g sare
  • piper
  • ardei iute
  • maghiran
  • coriandru
  • intestine de oaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati haiducesti:

Carnea de porc se curata, se spala si se toaca bine cu satarul, apoi se amesteca cu slanina tocata, cu condimentele si se umplu intestinele de oaie.

Se atarna la loc uscat cu curent de aer, sa se usuce.

Dupa ce s-au uscat se afuma 5-7 zile.

Se frig numai pe gratar sau in tepusa pe carbuni.

Sursa: Carte de bucate / autor Nicolae Olexiuc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati haiducesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Caltabos a la Costi