Carnati de casa

de Lau in Mezel de casa, 15 Ian 2015 | 14475 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 kg pulpa de porc
  • 5 kg pulpa de vita
  • 1 kg slanina
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • boia de ardei dulce
  • 3 capatani usturoi
  • condimente pentru carnati
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carnati de casa:

Carnea o taiem cuburi si o trecem prin masina de tocat.

Curatam usturoiul si il pisam.

Intr-un lighean mai mare adaugam carnea,usturoiul,condimente dupa gust.

Matele le spalam bine.punem apa in mate ca sa verificam unde sunt sparte(le taiem de unde sunt sparte).

La masina de tocat adaugam ustensila pentru carnati,punem matul si ii facem nod la capat.

Umplem matul cu compozitia de carne,ii rasucim cand avem dimensiunea dorita,continuam pana umplem matul.

Ii punem la frigider pana a 2 zi cand ii vom afuma,sau ii asezam pe o bara de lemn intr-o incapere racoroasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carnati de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]