Cannelloni cu spanac si branza

de divainbucatarie in Cannelloni, 7 Noi 2010 | 11896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g spanac congelat
  • 200 g branza (telemea amestecata cu cascaval sau doar ricotta)
  • 1 ceapa medie
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri smantana
  • 25 g unt
  • 50 g faina
  • 200 ml lapte
  • 100 ml vin alb
  • 100 g branza
  • smantana pentru servit
  • sare,
  • piper,
  • nucsoara macinata
  • 16 buc. cannelloni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cannelloni cu spanac si branza:

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga spanacul, smantana 3 linguri, apoi branza si condimentam dupa gust. Lasam sa fiarba un minut pentru a se intrepatrunde aromele. Dam deoparte de pe foc si lasam sa se raceasca putin.Intre timp pregatim un sos alb din unt si faina amestecata in lapte, peste care turnam vinul alb. Fierbem maxim 2 minute sosul. Umplem cannelloni cu amestecul de spanac si branza, apoi turnam sosul alb peste acestea. Se incinge cuptorul la 220°C si tinem la cuptor 30 minute.Cu 3 minute inainte sa scoatem din cuptor vasul presaram 100 g branza rasa si dam inapoi pentru ca branza sa se topeasca. Au iesit atat de bune incat nu au rezistat pana la ora mesei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cannelloni cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

Lipie cu chiftele de pui în stil turcesc - Rețeta savuroasă și aromată

pe 27.10 la 11:23

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]