Sos Bechamel:
Spanacul il spalam bine si il punem la fiert in apa cu sare pana se inmoaie, adica il oparim cateva minute.
Ceapa si usturoiul le calim in ulei cateva minute, peste acestea adaugam spanacul scurs de apa si mai lasam la calit cam 10 minute amestecand din cand in cand.
Intr-un bol punem compozitia din tigaie, ricotta, condimentam cu sare, piper si nucsoara, iar cu aceasta compozitie umplem cannelloni, mie mi-au iesit 15.
Rosiile le blendam, iese o pasta mai groasa, punem si apa pentru a dilua putin pasta de rosii.
Sosul Bechamel:
Intr-un ibric punem pe foc untul, faina si laptele si amestecam pana se ingroasa, potrivim de sare, piper si nucsoara.
Intr-o tava punem jumatate din compozitia de sos Bechamel, jumatate din sosul de rosii, asezam cannelloni umpluti, peste punem restul de sos Bechamel, restul de suc de rosii, presaram oregano si dam tava la cuptor pentru cca. 20 minute, dupa care scoatem tava, presaram mozzarella si dam din nou la cuptor pana se gratineaza frumos deasupra cam inca 10 minute. Eu am lasa-o putin mai mult :D
Pofta buna!