Cabanos in foietaj

de alen14 in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2012 | 6122 vizualizari

 

simplu si gustos

 

INGREDIENTE

  • 800 g foietaj
  • 1 kg carnat cabanos
  • sare de mare mai mare
  • seminte de susan
  • seminte de in
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cabanos in foietaj:

Foietajul se taie fasii, se rulaeza dupa carnat si se pune in tava de copt. Cu periuta siliconata se umezesc cu apa ruladele, se presara cu sare, susan si in se pun la cuptor. Cand s-au rumenit se scot.

Merg foarte bine la servit cu un iaurt sau smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cabanos in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat (putulici)