Se separa ouale. Albusurile se bat spuma dupa care se adauga zaharul si continuam sa le batem ca si pentru bezea. Adaugam galbenusurile si faina amestecata cu drojdia amesecand de sus in jos. Compozitia obtinuta se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt .Eu am folosit tava mare de aragaz. Se da la cuptor pana cand trece testul cu scobitoarea.
Rasturnam blatul pe un prosop de bucatarie cu tot cu hartia de copt il rulam si il lasam sa se raceasca.
Crema: Preparam budinca dupa indicatile de pe plic adaugam 2 linguri de zahar dupa care o lasam sa se raceasca .Batem spuma frisca si adaugam jumatate din cantitate peste budinca racita .
Desfacem rulada si inlaturam hartia de copt.Ungem foaia cu 2/3 din crema obinuta si o rulam la loc.Taiem din capete doua bucati si le asezam pe margimea ruladei ca sa formam buturuga .Intindem deasupra restul de crema si deasupra decoram cu frisca ramasa.