Am facut prea multă umplutură și am mâncat și la cină și la prânz și la pachet și tot nu m-am săturat.
Pentru umplutura de ciuperci:
Pentru orez:
Pentru creme fraiche:
Pentru asamblare:
Se amestecă sucul de lămâie cu 100 ml de creme fraiche, fulgii de piri-piri și coriandrul.
Într-o tigaie, se încălzește uleiul și se adaugă orezul, sare și cățeii de usturoi pisați. Se sotează 2 minute, se adaugă apa, se acoperă și se gătește 15 minute. Se ia de pe foc, se amestecă cu o furculiță și se adaugă fulgii de piri-piri.
Pentru umplutura de ciuperci, se încălzește uleiul într-o tigaie. Se adaugă ceapa și se sotează 2 minute, amestecând frecvent. Se adaugă usturoiul și ciupercile. Se sotează 3 minute. Se adaugă sare și roșiile și se mai gătesc maxim 2 minute.
Pentru asamblare, se încălzesc tortillas pe un grătar. Se ung cu amestecul de creme fraiche, lăsând 1 cm pe margini, se așează brânză Gouda, apoi orez și la final umplutura de ciuperci. Se rulează și se așează pe un grătar fierbinte. Se gătesc 2-3 minute pe parte. Se servesc fierbinți.