Nu-i reclama, e o chestie la care-mi place sa gatesc, tigaia asta inventata de chinezi....si cam atat ca ne este foame....:)))))
Treaba sta in felul urmator, ne pregatim ingredientele, carnea o taiem bucatele potrivite. Taiem ceapa marunt, ardeiul cubulete mici, rosiile le decojim si apoi le taiem cubulete mici, tocam varza si o frecam cu sare, nu foarte multa, e sarata si carnea afumata.
Dupa ce am pregatit toate ingredientele, punem tigaia wok pe aragaz, adaugam putin ulei si perpelim carnea, pe toate partile, apoi o scoatem din tigaie. Apoi punem la calit ceapa si ardeiul, lasam sa se inmoaie pret de 10 min, apoi adaugam rosiile si mai lasam 10 min sa fiarba, apoi punem varza si amestecam bine, acoperim cu un capac si lasam focul mic, circa 1 ora, apoi adaugam carnea si mai lasam 1 ora la foc mic si cu capacul peste.
Imi place sa gatesc la foc mic, timp indelungat, deci daca n-ai timp sa lasi asa mult, dai focul mai tare. Cam asta-i filozofia, era sa uit, presaram si niste piper macinat....cu mamaliga, cu paine sau goala e un deliciu.....