Burrito cu pui

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 23 Feb 2017 | 12401 vizualizari

 

Nu stiu voua, dar noua tare mult ne plac genul asta preparate. Sunt usoare, te poti juca cu ingredientele, le poti adapta dupa gusturile fiecaruia si le si mancam cu pofta. Nu puteti rata o asemenea reteta, mai ales, daca intr-o zi nu aveti mult chef de gatit.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura sos teriyaki
  • 2 rosii potrivite
  • 2 castraveti potriviti
  • cateva frunze de salata verde
  • 200 gr fasole boabe rosie fiarta
  • 100 gr cascaval dat pe razatoarea mare
  • 4 lipii
  • 4-5 linguri iaurt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burrito cu pui:

Spalam pieptul de pui, il stergem cu niste servetele.
Il taiem bucati potrivite si il batem putin cu ciocanul de snitele.
Intr-un bol, amestecam uleiul, sare, piper, boia dulce, busuiocul si sosul teriyaki.
Peste acest amestec, punem bucatile de pui, le amestecam bine pentru a se condimenta. Acoperim carnea si o dam la frigider pentru 1-2 ore.
Rosiile le taiem cubulete.
Castravetii ii curatam si ii facem cubulete.
Salata o spalam, o stergem bine de apa si o rupem bucatele.
Iaurtul il condimentam cu putina sare si piper.
Incingem o tigaie grill, punem bucatile de pui.
Le rumenim pe ambele parti, le scoatem pe un platou.
Il taiem bucati potrivite.
Luam o lipie, punem o lingura de iaurt si il intindem.
Pe o margine a lipiei, asezam bucati de pui, salata, cuburi de rosii, de castravete, apoi boabe de fasole si cascaval ras.

Rulam cat mai strans si avem grija sa bagam lateralele de lipie in interior ca sa nu curga nimic.
La fel procedam si cu celelalte portii.
Le servim cu multa pofta, ca doar sunt prea bune!

Daca ti-a placut reteta noastra "Burrito cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

diaconta 1

26.02.2017, 20:51

Grozav arata de ai sti de cata vreme mi-e pofta de asa ceva

kytz 1

23.06.2018, 12:07

Buuuuuuun!

Rocsi 1

23.06.2018, 19:30

Dia, Kytz, va multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada asortata din piept de pui