Burgeri deliciosi,suculenti si aromati facuti in casa. Fast-food-ul dumneavoastra personal!
Amestecam carnea cu oul si pesmetul si framantam pana la incorporare.Punem pasta de ardei, ceapa tocata marunt si usturoiul pisat, apoi condimentele dupa gust si amestecam bine cu mainile cam 5 minute pentru a se patrunde bine.
Luam cate umpic de carne si formam o bila pe care o turtim cu palmele si o punem la prajit pe tigaia grill (unsa cu putina slanina) - dimensiunea burgerilor ar trebui sa fie de 3-4 ori mai mare ca o chiftea in lungime si lata cam cat degetul mic de la mana.
Le lasam sa se rumeneasca bine pe o parte,apoi le intoarcem si pe cealalta. Dupa ce s-au prajit bine le luam din tigaie si le putem pune pe un servetel ( pentru cei carora nu le place uleios) : eu nu am facut-o, deoarece consider ca burgerii ar trebui sa fie suculenti, iar servetelele ii usuca.
Dupa ce ati terminat se pot servi: fie in obisnuitele chifle cu de toate, fie pe langa o garnitura de cartofi,orez (razalim pe ei cascaval inainte de servire pentru a se topi).
Pofta buna!