Budinca de cartofi cu branza si broccoli

de madi_marin in Mancaruri de legume, 6 Mai 2017 | 6977 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi medii
  • câteva bucheţele de broccoli opărit rapid
  • 3 ouă
  • 150 g brânză telemea sărată
  • 3 roşii uscate în ulei
  • 4 felii de kaizer
  • 1 fir ce ceapă verde
  • 100 g caşcaval
  • piper
  • ulei
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu branza si broccoli:

Cartofii se pun la fiert, în coajă.

Ceapa verde se toacă fin şi se căleşte în puţin ulei, împreună cu kaizerul tăiat fâşii subţiri.

Ouăle se bat cu piper, brânza rasă fin şi aproape tot caşcavalul ras şi el fin.

Cartofii fierţi se pun în apă rece, apoi se scurg, se curăţă de coajă şi se taie felii.

Într-un vas termorezistent uns cu ulei, se pun un straturi alternative de felii de cartofi fierţi, kaizerul călit cu ceapa verde şi ouă bătute cu brânză.

Pe ultimul strat, se pun şi broccoli şi fâşii de roşii uscate şi se presară caşcavalul rămas.

Se dă vasul la cuptor să se gratineze, pentru 15 – 20 de minute, la foc iute.

Poftă buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu branza si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai prajite