Budinca cu paste

de dantes in Paste, 17 Dec 2021 | 6896 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g.paste fainoase
  • 500 g.branza de vaci dulce
  • 100 g zahat
  • 6 oua
  • 300 ml.smantana
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • unt
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Branza se amesteca cu 4 oua,150 ml.smantana,zaharul,esenta de vanilie si coaja de la o potrocala.Se amesteca aceasta compozitie cu pastele fierte.

Se pregateste o tava mai adanca,se tapeteaza cu unt si putin pesmet,dupa care se toarna compozitia cu paste.

Se bat cele doua oua ramase cu smantana ramasa si se adauga deasupra.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa la copt circa 20 minute pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot folosi orce tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu ciuperci si sunca