Bruschete

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2011 | 5485 vizualizari

 

Tot am vazut pe la fete bruschete si am zis sa incerc si eu sa vad cum sunt. Dupa ce am mancat am ajuns la concluzia ca...... trebuie sa fac mai des. Mai ales ca acum s-au copt rosiile din gradina.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 1 rosie mare mare 
  • 2 lg ulei de masline
  • frunze de busuioc proaspat
  • 3-4 catei de usturoi
  • cascaval ras
  • masline (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Am taiat rosia (am pus doar una pentru ca era foarte mare) cubulete si am amestecat-o cu uleiul de masline intr-un bol. Busuiocul l-am tocat marunt si am adaugat peste rosii.

Feliile de paine le-am prajit la toaster, le-am frecat cu usturoi dupa care le-am asezat intr-o tava. Am pus pe fiecare felie din amestecul de rosii, cascaval dat pe razatoarea mica, cateva feliute de masline si am dat la cuptor pentru cateva minutele (pana s-a topit usor cascavalul). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza si sunca presata