1. Spala si curata 3 morcovi si un mar si pune-le deoparte.
2. Intr-un bol de salata amesteca 90g de unt topit, 80g de zahar brun, ½ de lingurita de scortisoara si un praf de sare pana se omogenizeaza compozitia. Adauga zeama de la o portocala, 3 oua, 150g de faina, 50g de faina de migdale, 50g de alune de padure si un plic de praf de copt.
3. Zdrobeste 100g de nuci pecan si adauga-le in compozitie alaturi de 50g de cereale integrale Nestlé Fitness, de asemenea zdrobite. Apoi, vei adauga morcovii si marul dati prin razatoare si amesteci bine.
4. Adauga compozitia in forme de silicon sau tava pentru briose tapetata cu hartie pentru copt. Arunca pe deasupra cativa fulgi de cereale Nestlé Fitness si pune-le la cuptor (preincalzit la 160°C), timp de 30 de minute. Le poti servi dupa ce se mai racesc putin.