Bors cu carne de vitel

de cerbu in Ciorbe, 23 Mai 2011 | 3721 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de vitel (cca 500 g)
  • radacinoase (morcov, patrunjel, telina)
  • 1 ardei gras
  • 1 conserva de rosii
  • cativa cartofi
  • marar si patrunjel verde
  • patrunjel uscat Kotanyi
  • leustean uscat Kotanyi
  • sare si piper
  • bors acru, in functie de preferinta
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu carne de vitel:

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si conserva de rosii. Se lasa sa fiarba bine,la foc mic.
Aproape de a fi gata,se pune borsul fiert in prealabil cu putina sare. Se potiveste gustul de sare si piper.

Se pune verdeata tocata marunt si se mai dau cateva clocote. La sfarsit se presara patrunjel si leustean uscat Kotanyui pentru un plus de savoare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu carne de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare