Bombolonii sant niste gogosele mai mari ,se se servesc la micu dejun cu gem sau crema,sant noi pufoase si nu te mai poti opri din mancat
Se incalzeste laptele putin dupa care se dizolva drojdia in lapte.Se pun toate ingrediantele in masina de paine .Untul se topeste si se pune peste ingrediente. Va rezulta un aluat mai moale, dar se lucreaza foarte bine cu el
Se lasa la programul de framantat+dospit aproximativ 2 ore (sau se framanta cu mana)
Dupa ce aluatul a dospit se scoate, se framanta putin pe masa de lucru cu faina dupa care se intinde o foaie de aproximativ 0,5 cm ,se taie cu un dispozitiv sau cu un pahar cu gura mai mare. Se lasa la dospit aproximativ 30 minute. Dupa ce gogoselele au crescut se prajesc in ulei fierbinte pe ambele parti. Va ramane o dunga alba la mijloc. Se dau prin zahar tos sau se pot umple cu gem.
Sunt atat de moi si de pufoase, ca nu te mai opresti din mancat, deci nu e pt cele care tin dieta