Bombonele dulci cu migdale si curmale

de Kadia80 in Dulciuri, 6 Dec 2011 | 3681 vizualizari

 

tocmai bune de lasat pe masa, in asteptarea Mosului

 

INGREDIENTE

  • 100g de migdale
  • 100g de curmale (fara sambure)
  • 1 lingura de miere
  • 50ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bombonele dulci cu migdale si curmale:

Se pun toate in robot si se toaca bine pana iese o pasta densa, dar totusi moale, deformabila, din care se ia cu lingurita si se formeaza bilute cat mai egale. Bilutele se fugaresc prin zahar colorat, cum am avut eu perlute alb si galbene.

TIPS-URI

1

pot fi acoperite cu zahar praf simplu sau colorat, cacao, praf de ciocolata, migdale, fistic, samd.

2

pentru o aroma deosebita se poate adauga in mix un pic esenta de vanilie, de rom, de portocala sau coji de portocala/lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bombonele dulci cu migdale si curmale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

gaby_gabytza 1

06.12.2011, 16:34

vreau si eu

diana_k 1

07.12.2011, 10:44

foarte frumoase! si numai bune pentru masa de Craciun!

bettyC 1

09.12.2011, 14:34

superr

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gurite crocante cu bezele