Bomboane Raffaello

de mamaieelena in Dulciuri, 26 Dec 2011 | 5611 vizualizari

 

nu stiu daca le-am nimerit deoarece nu le-am mai executat de multa vreme iata deci dupa ani buni le-am adus iar in atentia familiei dar si cu modificari iata cum! avand niste visine din visinata am zis ca sa le imbat un pic si chiar am reusit au iesit f bune puteti sa le incercati sunt delicioase si aratoase.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr zahar
  • 200 gr unt (am pus eu)
  • 150 gr lapte praf
  • 100 gr nuca de cocos
  • 20 de visine din visinata fara samburi (optional)
  • 200 gr ciocolata alba
  • 50 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Zaharul, untul, laptele praf si 50 gr nuca de cocos se amesteca bine cu o lingura de lemn, apoi se da la frigider pt 30 minute.

Se ia din compozitie o parte si se face in pumn o adancitura unde punem visina bine scursa de alcool si o acoperim cu compozitia de bomboana in forma de bila. Se pune apoi in compozitia de ciocolata alba pe care am topit-o la foc cu 50 ml frisca lichida. Dupa ce le-am glasat peste tot cu betisoarele chinezesti le-am scos si le-am dat prin nuca de cocos scotandu-le apoi in hartia ornament pentru bomboane. 

Cand sunt gata se dau la frigider pana la consum, dar sunt mai bune caldute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema de nuca de cocos