Blat de pizza

de ellabebe in Pizza, 16 Oct 2013 | 4975 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 200 ml lapte
  • zahar 2 linguri
  • ulei 3 linguri
  • drojdie uscata 7 g
  • un praf de sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Blat de pizza:

Se cerne faina si se adauga intr-un castron, impreuna cu zaharul si sarea. Drojdia se dizolva in lapticul cald si se adauga peste faina si se incepe framantatul, apoi adaugam si uleiul si se framanta in continuare pana ce obtinem un aluat elastic. Se lasa sa creasca aprox. 1 ora la cald, apoi se intind doua foi cam cat tava de aragaz, se adauga de preferinta ce doreste fiecare si se coace timp de 15 minute max, in cuptorul bine incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Blat de pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aluat clasic de pizza reteta pentru blat perfect