Biscuiti de post cu fulgi de secara

de slowfoodcuisine in Prajituri, 5 Ian 2011 | 7690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3/4 ceasca de zahar
  • -3 cesti faina
  • -120 ml ulei
  • -100 ml apa
  • -2 lingurite praf de copt
  • -1 praf de sare
  • -4 linguri fulgi de secara
  • -3 linguri fulgi de cereale cu ciocolata
  • -coaja de lamaie
  • -200 g alune de padure macinate/nuca macinata
  • -1 lingurita scortisoara
  • -1 lingurita nucsoara macinata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti de post cu fulgi de secara:

Se amesteca intr-un castron toate ingredientele solide si apoi se omogenizeaza cu cele lichide. Se framanta pana se obtine un aluat elastec. Se intinde pe o suprafata pudrata cu faina si se decupeaza cu forma dorita biscuitii. Se pot consuma imediat ce se racesc, dar este de preferat a doua zi cand se inmoaie.
Sunt perfecti langa un pahar de lapte (lapte vegetal daca tineti post) sau alaturi de o ceasca de cafea sau ceai.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti de post cu fulgi de secara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

ieri la 18:32

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

Pui prajit de casa – Cum sa prepari o crusta crocanta si savuroasa

pe 10.11 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert biscuiti cu unt de arahide, de post