Daca tot suntem in perioada postului, am pregatit niste biscuiti super deliciosi si aromati. Cand l-am servit pe primul, gandul mi-a zburat la turta dulce, la iarna, la sarbatori, atat de minunati au iesit. Oricum eu iubesc biscuitii pregatiti in casa, imi place sa am mereu cativa, ca atunci cand simt nevoia sa rontai ceva, sa ii am la indemana.
Intr-un bol puneti untul de arahide si uleiul de cocos de la temperatura camerei, zaharul brut si mixati bine, pana ce totul devine precum o crema fluida. Adaugati laptele de migdale, amestecati bine. Puneti coaja rasa de portocala, vanilia, scortisoara. La final incorporati faina cernuta, treptat. Mixati pana se intareste, apoi framantati cu mana. Trebuie sa obtineti un aluat omogen si usor de modelat. Rupeti bucatele din aluat si formati bilute. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Introduceti biscuitii in cuptorul incins, la 170 de grade, pentru 15-17 minute. Dupa acest timp, ii scoateti din cuptor, ii lasati 5 minute sa se racoreasca, apoi ii transferati intr-o caserola cu capac. Dupa ce se racesc complet, ii pudrati cu putin zahar. Din aceasta cantitate mi-au iesit 30 de biscuiti. Pofta buna!