Biscuiti cu malai si portocale

de mimmi in Dulciuri, 26 Mar 2012 | 4099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g malai,
  • 100 g zahar brun,
  • 150 g faina alba,
  • un praf de sare,
  • 2 oua,
  • 150 g unt,
  • coaja rasa de la 3 portocale(dupa gust ),
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu malai si portocale:

Se pun ingredientele uscate intr-un bol,impreuna cu coaja de portocale. Adaugam ouale batute si untul taiat cubulete. Se framanta un aluat compact din care se formeaza mingiute care se aplatizeaza intre palme. Punem biscuitii intr-o tava pe hartie de copt si dam tava la frigider pentru 30 de minute. Dupa cele 30 de minute,dam tava la cuptor pentru cca 15-20 de minute,pana se rumenesc usor. Se lasa la racit in tava dupa care se pot consuma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu malai si portocale" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Inimioare cu migdale si ciocolata