Berbecut cu cus-cus!

de Panacris in Oaie, 3 Dec 2011 | 4685 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de berbec cu os 750 g.
  • ceapa 100 g.
  • morcovi 50 g.
  • ardei 50 g.
  • sare iodata, piper macinat, boia dulce de ardei dupa gust
  • cus-cus 100 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Berbecut cu cus-cus!:

Carnea de berbecut se spala, se curata de pielite, se taie in bucati potrivite si se pune la fiert in apa rece cu putin sare cca. 1 ora. Dupa ce a dat primul clocot se spumeaza. Intre timp se curata ceapa, se taie marunt si se pune la dinstuit cu apa si ulei cca. 10 minute. Se adauga morcovul si ardeiul taiat marunt. Carnea se scoate din apa se dezoseaza si se adauga la amestecul de ceapa, morcov si ardei. Se asezoneaza de sare, piper si boia dulce de ardei. Se mai lasa sa fiarba cca. 20 de minute impreuna. Dupa ce s/a fiert mancarea se opreste focul si se adauga cus-cus/ul. Se acopera si lasa sa se umfle cca. 10 minute. Se serveste fierbinte presarata cu verdeata. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Berbecut cu cus-cus!" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]