Friptura de berbecut

de Sidy in Oaie, 17 Ian 2011 | 7911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de berbecut
  • 6 catei de usturoi
  • 100 ml vin
  • oregano
  • busuioc
  • rozmarin
  • ardei gras
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de berbecut:

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza si se adauga apoi vinul ,ardeiul si usturoiul taiat ,Deasupra se presara celelalte condimente.

Carnea se da la cuptorul dinainte incalzit pina cand prinde o culoare frumoasa aramie deasupra.
Se intoarce apoi carnea pe partea cealalta, se mai condimenteaza daca este necesar si se lasa sa prinda si pe partea acesta crusta.
Se serveste cu piure de cartofi si salata.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de berbecut" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

MIUTA 1

17.01.2011, 12:47

Si eu vreau delicioasa

Cris2711 1

17.01.2011, 18:09

un deliciu perfect

mihaelar63 1

17.01.2011, 18:38

Foarte bine pregatit , iar decorarea deosebita . Ingenioasa idee , te uiti si parca vezi chiar un cap de berbecut cu coarne , vizual imi aminteste de una din pozele din ultimul articol al Inei

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gat de berbec cu varza acra