Barca pentru alex

de jolygina in Prajituri, 6 Noi 2011 | 4462 vizualizari

 

am achizitiona de la decorix o forma barca ,pe care baiatul meu o astepta demult asa ca in sfarsit am reusit sa o si fac .
este o barca facuta din pandispan cu ciocolata asa cum ne place noua .
forma barcii este de marimea unei tavi de cozonac chiar putin mai mare

 

INGREDIENTE

  • 5 oua 
  • 5 linguri de zahar 
  • 5 linguri de faina 
  • un praf de copt 
  • 5 linguri de ulei 
  • esenta de rom
  • 100 g cicolata menaj 
  • 1 lingura de cacao
  • zahar pudra si bilute de ciocolata pentru ornat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Barca pentru alex:

Separam albusul de galbenus si il batem bine cu un praf de sare pana a crescut .

Adaugam usor galbenusurile dupa care adaugam zaharul ,uleiul si la sfarsit faina cu praful de copt .

Cand este bine amestecata punem jumatate din compozitie in forma si in compozitia care a ramas adaugam praful de cacao si ciocolata topita .

Punem forma la copt timp de 30-45 de minute ,dupa care o scoatem o lasam circa 10 min sa se racoreasca putin si o scoatem din forma asa mai calduta 

O pudram si o ornam cu bilute de ciocolata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Barca pentru alex" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

jolygina 1

27.11.2011, 23:07

multumesc

VERONICA2607 1

11.03.2012, 12:06

superba barca,,,,vreau si eu..si praji dar si tava

jolygina 1

12.03.2012, 00:59

da ,de tava nu se mai pune vorba ,nu ma mai rimeste alex acasa daca o dau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni si frisca