Un mod foarte bun de a folosi resturile de carne de la gatirea unui pui/ curcan intreg.
Se reincalzeste carnea de curcan, rupta in bucati, in putin ulei de masline, la foc mediu, 2-3 minute.
Se adauga coaja de lime si sosul de chili si se mai gateste 2-3 minute, la foc mic, amestecand frecvent pana devine lucios si lipicios.
Se incalzeste painea intr-un cuptor.
Se toaca cea mai mare parte din ghimbir si usturoiul si se transforma intr-o pasta cu ajutorul unui mojar. Se adauga maioneza, sucul de lime si o parte din frunzele de coriandru si se amesteca pentru omogenizare.
Se curata morcovul de coaja si se rade grosier intr-un bol. Se adauga castravetele feliat, caruia i-au fost indepartate semintele cu o lingura si varza tocata fasii.
Se toaca ghimbirul ramas si se adauga peste muraturi, impreuna cu sare, apoi se scurg muraturile de execesul de apa, se adauga sosul de soia, otetul, ulei de susan si se amesteca.
Se unge painea cu pate, se aseaza deasupra bucati de curcan, muraturi, maioneza si se orneaza totul cu frunze de coriandru si rondele de chili. Se inchide sandvisul cu celelalte felii de paine si se consuma imediat.