Banane prajite

de lia maria in Prajituri, 18 Mar 2010 | 9665 vizualizari

 

Crocante si deosebit de gustoase.

 

INGREDIENTE

  • 3 lipii libaneze
  • 3 banane
  • 100g miere de albine
  • 100g zahar praf
  • 10g cacao pudra
  • ulei de palmier pt prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banane prajite:

Luam o lipie, punem o banana curatata si o rulam strans, o prindem cu trei scobitori si o taiem in trei bucati.Procedam la fel si cu celelalte.  

Intre timp se incinge uleiul in fripteuza, le prajim pe rand, cu grija sa nu se arda( se prajesc foarte repede). Le scoatem pe servetele absorbante, le lasam cam 5’ la scurs, scoatem cu grija, scobitorile dupa care le dam prin zahar praf.


TIPS-URI

1

se servesc,stropite cu miere de albine si pudrate cu cacao si zahar praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banane prajite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu banane si iaurt reteta simpla si rapida