Banana bread

de ralu_river in Prajituri, 31 Oct 2012 | 3205 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane potrivite, bine coapte
  • 120 gr unt
  • un ou mare
  • 150 gr zahar
  • vanilie
  • 300 gr faina
  • un plic praf de copt
  • scortisoara
  • un varf de sare
  • nuci tocate
  • rahat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Banana bread:

Se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o tava pentru chec. Se topeste unt (nu se fierbe), se adauga bananele facute piure cu furculita, zahar, vanilie, scortisoara, ou batut usor. Se amesteca bine si se adauga incet faina amestecata cu sare si praf de copt. Se omogenizeaza, se adauga nucile, se amesteca si se pune in tava.

Se presara deasupra nuci si bucatele de rahat. 

Se coace la foc mediu pentru 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Banana bread" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu banane si dulce de leche