Bagheta usturoiata

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 2 Oct 2013 | 8123 vizualizari

 

Am vazut la Nadina si tare mi-a placut. Am facut-o de nenumarate ori! Mancam cu totii si mai ales pitica de cate ori fac, asa ca am zis sa va aduc si voua, poate va surade ideea si faceti si voi! Simplu si bun!

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mare
  • 75-100 g unt
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 fire patrunjel
  • sare
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta usturoiata:

Bagheta trebuie sa fie veche de o zi, pentru ca se taie mai bine. Deci se taie bagheta in doua pe lungime.

Se amesteca untul moale cu usturoiul curatat si pisat si cu patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare din belsug.

Se ung jumatatile de bagheta cu amestecul de unt, se lipesc si se infasoara in folie de aluminiu. 

Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Dupa 10 minute se desface folia ca sa se rumeneasca putin.

Se mananca asa calda pe moment, e foarte buna crocanta la exterior, dar cu miezul moale si aromat!

Pofta buna!

Sursa

TIPS-URI

1

puteti inlocui patrunjelul cu busuioc sau orice alta verdeata va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta usturoiata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (55)

Corinuta 1

05.10.2013, 23:42

Asa e Simo draga!

bianca92 1

14.10.2013, 21:08

Parca si simt mirosrul ala superb de usturoi. Stiu ca pentru unii nu e cel mai placut miros, dar pentru mine face parte din categoria "arome preferate"

Corinuta 1

14.10.2013, 22:06

si pentru mine la fel Bianca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bagheta umpluta