Am vazut la Nadina si tare mi-a placut. Am facut-o de nenumarate ori! Mancam cu totii si mai ales pitica de cate ori fac, asa ca am zis sa va aduc si voua, poate va surade ideea si faceti si voi! Simplu si bun!
Bagheta trebuie sa fie veche de o zi, pentru ca se taie mai bine. Deci se taie bagheta in doua pe lungime.
Se amesteca untul moale cu usturoiul curatat si pisat si cu patrunjelul tocat. Se condimenteaza cu sare din belsug.
Se ung jumatatile de bagheta cu amestecul de unt, se lipesc si se infasoara in folie de aluminiu.
Se da la cuptorul preincalzit pentru 15 minute. Dupa 10 minute se desface folia ca sa se rumeneasca putin.
Se mananca asa calda pe moment, e foarte buna crocanta la exterior, dar cu miezul moale si aromat!
Pofta buna!
1
puteti inlocui patrunjelul cu busuioc sau orice alta verdeata va place