Noua ne plac mult de tot ruladele aperitiv facute in orice fel.Aceasta rulada am facut-o pentru ziua nepotelului meu....
Se pun la topit 50 g unt . Cand este topit adaugam faina si amestecam repede adaugand incet si laptele pina il punem pe tot.Se formeaza un sos pe care il lasam sa se raceasca.
Dupa ce s-a racit adaugam galbenusurile crude , amestecam si adaugam sare si piper. Albusurile batute spuma le amestecam cu sosul si cu galbenusurile.
Intr-o tava tapetata cu foaie de copt , unsa cu putin unt, punem coca de rulada la copt in cuptorul dinainte incalzit.Lasam sa se coaca pina cand prinde o pojghita aramie deasupra.
Scoatem din tava aluatul si il rulam in hartia de copt , lasandu-l la racit.
Intre timp pregatim umplutura.
Telemeaua si cascavalul il taiem in fasii, maslinele le taiem bucati inlaturand samburii.Adaugam 50 g unt , mustarul, ouale fierte razuite , patrunjelul verde tocat si smantana. Amestecam si punem compozitia pe prima jumatate a ruladei racite, desfacute.
Ardeiul si gogosarul ii taiem fasii.
Pe rulada mai sus de amestecul cu branza asezam sunca , mai sus punem feliile de cascaval.Peste branza asezam cabanosul, rondelele de ceapa rosie si feliile de ardei si gogosar.
Rulam rulada cu grija sa nu se rupa, cat mai strans in hartia de copt apoi intr-un prosop si lasam la frigider de seara pina dimineata cand se poate felia rulada.
Pofta mare !