O rețetă super rapidă, 2 în 1;) Oana mulțumesc ptr inspirație! ;)
Cartofii se curăță, se taie rondele și se așează pe fundul vasului grill;) Între timp aripile de pui, se spală, se șterg cu un șervet de hârtie, apoi cu ajutorul unui cuțit mic, se desface pielea de deasupra aripioarei, unde se introduce câte o bucată de brânză Camembert, apoi se condimentează cu sare iodată, piper proaspăt măcinat, praf de chimen, boia dulce de ardei, câte o lingură de dulceață de morcov a la Panacris ( vezi rețeta aici:http://www.bucataras.ro/retete/dulceaa-de-morcovi-41081.html ) și puțin ulei de măsline. Aripioarele se așează pe grătarul vasului de grill, se pune dă la cuptorul preîncins cca. 15 minute neacoperit, pentru a-și obține crusta, apoi se acoperă și se lasă la cuptor, ptr cca. 30 de minute la foc mic. Aripioarele și cartofii, se servesc fierbinți simpli sau alături de o salată delicioasă;) Pentru decor a, folosit mentă și creson din cultura proprie;) Poftă bună!