Este duminica si parca ai vrea sa prepari ceva ..........mai rau!:))))))Decat sa cumpar aripioare picante, am preparat acasa;)Si cum aveam tot ce-mi trebuie ,am purces la preparat.
Aripioarele le-am parlit, spalat, taiat in doua si le-am pus la marinat cu sare, boia, piper si condimente pentru pui.
Cele 2 oua le-am pus intr-un castron cu un praf de sare si le-am batut usor cu o furculita.
Fulgii de porumb i-am pus intr-o punga de plastic si i-am maruntit cu un sucitor.
Le -am lasat la marinat de seara pana a doua zi la pranz.
Intr-o tigaie am pus uleiul la incins.
Fiecare aripioara am trecut-o prin faina,ou si apoi prin fulgii de porumb.
Le-am pus la prajit in uleiul incins ,intorcandu-le cand s-au rumenit.
Am procedat la fel pana am terminat aripioarele.
Le-am servit cu salata de varza noua sau cu sos de iaurt.
Sosul de iaurtUsturoiul cutatat ,spalat si pisat se freaca ,cu putin uleisi zeama de lamaie.
Turnam iaurtul ,condimentul tzatziki peste usturoi si amestecam bine pentru omogenizare.
La masa n-au lipsit cartofii prajiti:)))))
Sa va fie de folos!