Aripi de curcan la tavă

de elucubratiiculinare in Curcan, 1 Aug 2012 | 7699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 buc aripi de curcan (aprox 1,5 kg),
  • o lingură boia iute,
  • sare,
  • piper,
  • 5 căței de usturoi,
  • 1 crenguță de rozmarin,
  • 3 linguri ulei,
  • 2 căni apă,
  • 1 cană vin alb,
  • 2 buc ceapă roșie.
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de curcan la tavă:

Aripile de curcan se spală bine și se împănează cu usturoi și firișoare de rozmarin. Se condimentează cu sare, piper proaspăt măcinat și boia iute. Punem aripile de curcan într-o tavă, turnăm uleiul, apa și vinul. Curățăm 2 bucăți de ceapă (de preferat roșie), le tăiem în sferturi și le adăugăm în tavă printre aripi. Acoperim tava cu folie de aluminiu și dăm la cuptor pentru aprox. 2 ore.

Servim cu garnitura preferată!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripi de curcan la tavă" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan umplut