Ardei umpluti reintrepretati

de Lau in Mancaruri cu carne, 24 Iul 2018 | 2172 vizualizari

 

ProvocareaGastroArt

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita
  • 3 linguri orez
  • 100 g pasat
  • 3 cepe rosii
  • 2 morcovi
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 400 g rosii in sos
  • 6 linguri untura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti reintrepretati:

Calim ceapa tocata marunt in 4 linguri untura, pana ce devine transparenta. Adaugam morcovul si lasam sa se caleasca cca. 1 min dupa care adaugam carnea tocata, rosiile cu sosul, condimente dupa gust.

Amestecam si lasam cca. 5 min sa fiarba. Adaugam peste pasatul (spalat bine inainte si scurs de apa) orezul, patrunjel verde tocat. Amestecam bine pana ce se omogenizeaza si lasam deoparte cat curatam ardeii.

Ardei curatati de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem cu gura in jos pentru a se scurge bine de apa.

Umplem ardei cu umplutura, adaugam capacele, asezam in oala de tuci in care am adaugat untura, ardeii umpluti si 100 ml bors acru amestecat cu 200 ml apa.

Dam oala la cuptorul incalzit. cca. 60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti reintrepretati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tuslama regala