Ardei umpluti cu legume

de susu in Mancaruri de post, 24 Sep 2012 | 3905 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei grasi potriviti, 9 bucati
  • 200 gr orez, 1 cana mica
  • ½ kg ciuperci
  • Ulei
  • Suc de rosii
  • Condimente curry, boia, piper, vegeta, foi de dafin
  • Pasta concentrate de tomate
  • 1 morcov mare
  • 2 cepe mari
  • 1 patrunjel mic
  • 1 pastarnac
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • Cimbru
  • 1 ardei capia
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu legume:

Tocam ceapa si apoi o calim, adaugam morcovul ras fin si apoi orezul. Ciupercile tocate marunt se calesc separate in unt pana scade bine zeama. Se adauga  la orezul calit condimentele, ciupercile calite si albitura rasa mic. Se tin pe foc ceva vreme apoi se adauga 1 lingura pasta de tomate amestecata cu pulpa de rosii si marar tocat. Dupa ce s-a racit compozitia se umplu ardeii. Se calesc un pic ardeii dupa ce li s-a pus capacul si  se adauga supa de pasare sau apa peste ei cat sa-I acopere cu doua degete. Spre sfarsit cand sunt aproape gata se adauga pasta de tomate dizolvata in rosii date prin razatoare si marar. Se servesc atat reci cat si calzi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Sim0na 1

26.09.2012, 21:52

tare buni sunt..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:41

sanatosi si gustosi

Bunica 1

22.10.2012, 13:48

Gustos si sanatos!=D.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]